Hiep, hiep, hoera!
Boek nu!
Jarige Job
Boek nu!
Zoete snoetjes
Boek nu!
Smullen maar!
Boek nu!
Feest voor twee!
Boek nu!
Taart, ballonnen en slingers!
Boek nu!
Previous
Next

Tijd voor het leukste Cake Smash feestje!

Fotoshoot voor knappe koppen en zoete snoetjes

Plakkerige handen, vieze snoetjes en taart in het haar. Bij een cake smash fotoshoot is het allemaal geoorloofd. Deze hit – overgewaaid uit Amerika – is een feest om te fotograferen. Ook als ouder zal je een glimlach niet kunnen onderdrukken. Bij een cake smash fotoshoot maak ik spontane foto’s van je kindje, terwijl hij of zij met een taart speelt en deze oppeuzelt. Een onvergetelijke fotoshoot waarmee je de eerste verjaardag van je baby viert. Gebruik de foto’s bijvoorbeeld als verjaardagsuitnodiging of als bijzondere herinnering.

Zoete snoetjes

Cake Smash fotografie in Brandevoort

Taart

Cakes Smash Brandevoort fotoshoot in Helmond bij Eindhoven

Smashen

Cake Smash fotoshoot Helmond Eindhoven

Wanneer een cake smash?

Deze fotoshoot is geschikt vanaf een leeftijd van 9 maanden. Het is handig als je kindje al zelfstandig kan zitten. Deze fotoshoot kun je het beste inplannen vóór de eerste verjaardag van je kindje zodat je de foto's kunt gebruiken als originele verjaardagsuitnodiging. Maar maak je geen zorgen: een cake smash fotosessie is óók na de eerste verjaardag van je kindje een feest.

Wie haalt er taart?

Voor de fotoshoot kan er een taart gemaakt worden. Deze bestaat uit een grote cupcake met botercrème die perfect aansluit op de kleuren van het thema van de fotoschoot. Natuurlijk kan je ook zelf een cake smash taart bestellen of maken. Zorg dan dat de cake luchtig en de botercrème kleurrijk is. Bang voor beschadigingen? De botercrème kan eventueel ook in de studio, op het laatste moment, worden aangebracht.

Waar?

De foto’s worden gemaakt in de studio en vinden, uiteraard, plaats in een feestelijke setting met vlaggetjes en ballonnen waardoor je kindje zich al jarig voelt. Je hebt de keuze uit verschillende, originele feestelijk thema’s. De aankleding is grotendeels door mij zelf gemaakt en ontworpen. Heb je zelf een idee voor een thema? Bespreek dit dan met mij. Ik ben altijd in voor een uitdaging.

Lekker schoon door Smash and Splash

Baby’s met voedsel laten spelen zal onvermijdelijk leiden tot één grote kliederboel. Dan wordt het namelijk tijd voor een lekker warm badje. De baby's kunnen zich dan tijdens de Smash and Splash fotoshoot zich weer schoon spetteren. Er zullen genoeg zeepbellen zijn om mee te spelen. Hierdoor is je kindje weer helemaal opgefrist voordat jullie naar huis gaan!

Smash en Splash

Cadeautip

Wat is de prijs van een cake smash fotoshoot?

Natuurlijk is er bij de fotoschoot tijd voor ongegeneerd smullen, smashen en kliederen met de taart. Verder is mijn enthousiasme, professionaliteit en het opruimen van de taart restanten natuurlijk inbegrepen. Hieronder vind je drie pakketten. Andere wensen zijn natuurlijk bespreekbaar!

Basis

Cake-Smash
149,- inclusief
 • 45 minuten fotograferen
 • Feestelijk thema setting in de studio
 • 20 hoge resolutie-beelden (minimaal)
 • Foto's via wetransfer
 •  
 •  

XL

Cake-Smash
174,- inclusief
 • 60 minuten fotograferen
 • Feestelijk thema setting in de studio
 • 30 hoge resolutie-beelden (minimaal)​
 • Foto's via wetransfer
 • Mega Cupcake
 •  
incl. cupcake

Deluxe

Cake-Smash
189,- inclusief
 • 60 minuten fotograferen
 • Feestelijk thema setting in de studio
 • 45 hoge resolutie-beelden (minimaal)
 • Foto's via wetransfer
 • Mega Cupcake
 • Smash and Splash
Gratis Splash

Tips voor een cake smash fotoshoot

Vies worden Mag

5 cake smash fotoshoot alternatieven

Is de zoetigheid van een taart niks voor jou dan heb ik hieronder nog wat leuke alternatieven.

Populaire vragen

Na de shoot komen er er geen extra kosten bij. Alles is bij de fotoshoot inbegrepen.

Je kan met cash in de studio of je kan betalen via een betaalverzoek (tikkie).

Bij elk pakket staat hoeveel foto’s er minimaal zijn inbegrepen. Mochten het er wat meer zijn dan krijg je deze ook toegestuurd. Vaak zijn er veel meer foto’s die ik naar jullie toestuur dan staat aangeven.

Ik hanteer een all-in prijs. Alle foto’s die je van mij krijgt zijn van hoge kwaliteit en kan je uitvergroten. Je hoeft niet per foto extra te betalen!

Je mag de foto’s gebruiken voor alle privé uittingen bijvoorbeeld op Facebook. Wil je ze commercieel gebruiken neem dan even contact op. Leuk als je mijn naam vermeld.

Esther
Esther
Breda
Lees verder
Wat hebben mijn meiden lol gehad van het in elkaar meppen van de taart! Ook voor de toeschouwers was het een feest! Het resultaat: schitterende plaatjes van de kinderen met pret in hun ogen!
Nicole
Nicole
Mierlo
Lees verder
Voor onze dochter haar eerste verjaardag hebben wij een 'Cake Smash Deluxe' fotoshoot gedaan bij Pauline, in 1 woord fantastisch! Wat zijn wij ontzettend blij met de vele mooie foto's van de Smash and Splash. Pauline is super enthousiast en heft oog voor detail. Wij raden Pauline zeker aan.
Teun
Teun
Weert
Lees verder
We kregen heel veel foto's en wat zaten er mooie juweeltjes bij! Bedankt voor de gastvrijheid.
Previous
Next
Melanie
Melanie
Eijsden
Lees verder
Alleen maar trots op deze foto's! Het zijn echt alleen leuke foto's. En de keuze is reuze.
Samantha
Samantha
Rotterdam
Lees verder
Wat een prachtige Jungle Cake. Pauline gaat echt een stapje verder om de shoot helemaal naar wens te maken! Ritje uit Rotterdam dubbel en dwars waard!
Dyana
Dyana
Veldhoven
Lees verder
Ik ben heel erg tevreden over de fotoshoot van Pauline. Ze bespreekt al mijn wensen door en laat ook zien wat ze al gemaakt heeft qua decoratie's (o.a. slingers). We houden veel contact met elkaar over de mijn wensen. Toen we aankwamen in de studie was alles al voorbereid. Het zag er leuk en was zeker naar mijn wens. Foto's zijn leuk geworden. Heel erg fijn voor de topservice. De moeite waard voor iedereen!
Previous
Next
Linda
Linda
Hedrik Ido Ambacht
Lees verder
We hebben ontzettend veel foto's ontvangen. Bij het terugkijken van de foto's moesten we elke keer weer lachen. Wat zijn we superblij met de professionele foto's.
Janine
Janine
Rotterdam
Lees verder
Wat gaat de tijd toch snel. Wat is het dan leuk om van deze leeftijd foto's te hebben.
Previous
Next

Whatsapp

E-mail

Telefoon

nl_NL
en_GB nl_NL