waterpret
Vraag aan
Splash
Vraag aan
Badeendjes
Vraag aan
Waterpret
Vraag aan
Badschuim
Vraag aan
Splashing
Vraag aan
Waterpret
Vraag aan
Zeepbellen
Vraag aan
Lachen en spetteren
Vraag aan
Spetteren maar!
Vraag aan
Badschuim en bellen!
Vraag aan
Waterpret
Vraag aan
Verfrissend
Vraag aan
Wild One
Vraag aan
Lachen, gieren en spetteren
Vraag aan
Aangenaam badschuim
Vraag aan
Spetterend
Vraag aan
Dubbel plezier!
Vraag aan
Smash and Splash
Vraag aan
Dubbel plezier
Vraag aan
Spetterend
Vraag aan
Schuimpret
Vraag aan
Previous slide
Next slide

Splash en spetter tijdens deze fotoshoot.

Tijd voor zeepbellen en gespetter!

Met een splash and smash fotoshoot leggen we jouw kindje op een spetterende manier vast. De fotoshoot vindt in een lekker warm badje plaats. Schuim in het haar, bellen blazen en gespetter: het zijn dé ingrediënten voor mooie, spontane foto’s. Deze fotoshoot is leuk om te combineren met de cake smash fotoshoot. Hierdoor gaat je kindje weer opgefrist naar huis.

Bellen blazen

Contact fotograaf Brandevoort, Helmond Helmond beste Cake Smash Splash

Waterpret

1 jaar leukste Groene botanical cake smash badje bellen fotoshoot in Helmond vlakbij Mierlo, Geldrop Eindhoven. Noord Brabant

spetteren maar

Gespetter tijden Smash and Splash badder fotosshoot

Wanneer een Smash and Splash fotoshoot?

Deze fotoshoot is geschikt vanaf een leeftijd van negen maanden. Het is handig als je baby al zelfstandig kan zitten. Deze fotoshoot kun je het beste inplannen vóór de eerste verjaardag van je baby zodat je de foto's kunt gebruiken als originele verjaardagsuitnodiging. Maar maak je geen zorgen: een splash and smash fotosessie is óók na de eerste verjaardag van je baby een spetterend feest.

Originele thema's om uit te kiezen!

De foto’s worden gemaakt in de studio in Brandevoort en vinden, uiteraard, plaats in een kleurrijke setting met vlaggetjes, ballonnen en warm water. Je hebt de keuze uit verschillende, originele feestelijke thema’s. De achtergronden en de aankleding zijn grotendeels door mij zelf gemaakt. Heb je zelf een idee voor een thema? Bespreek dit dan met mij. Ik ben altijd in voor een uitdaging.

Zullen we er een Giant CupCake erbij doen?

Dat kan! Een smash and splash fotoshoot kan uitstekend gecombineerd worden met een cake smash fotoschoot. Na het geklieder met de cake begint het heerlijke gespetter in een badje of teil.

Eendjes

Cake Smash meisje jungle roze fotoshoot Noord-Brabant707

Badschuim

Cake Smash Regenboog fotoshoot 1 jaar Cake Smash Regenboog fotoshoot 1 jaar 107 C

Bellenblaas

Flamingo Cake Smash 1 jaar (105) R

Wat kost een smash and splash fotoshoot?

Voor jullie komst is mijn studio al ingericht voor een (thema)feestje. Alleen het badje moet nog gevuld worden met warm water. Heb je nog persoonlijke wensen? Schroom dan niet om mij een vraag te stellen. Verder is mijn enthousiasme, professionaliteit en het opruimen van de restanten natuurlijk inbegrepen. 

Basis

Smash & Splash
159,- inclusief
 • 30 minuten fotograferen
 • Feestelijk thema setting in de studio
 • 20 hoge resolutie-beelden, jpg (minimaal)
 • Opruimen van de restanten
 • Foto's via we transfer
 •  
 •  

XL

Smash & Splash
169,- inclusief
 • 45 minuten fotograferen
 • Feestelijk thema setting in de studio
 • 30 hoge resolutie-beelden, jpg (minimaal)
 • Opruimen van de restanten
 • Foto's via we transfer
 • Foto's in kleding voor het gespetter
 •  
Populair

Deluxe

Cake Smash & Splash
199,- inclusief
 • 60 minuten fotograferen
 • Feestelijk thema setting in de studio
 • 45 hoge resolutie-beelden, jpg (minimaal)
 • Opruimen van de restanten
 • Foto's via we transfer
 • Foto's in kleding voor het gespetter
 • Cake Smash and Splash
 •  
Gratis cake

Kijk voor beschikbaarheid

Kijk alvast of uw gewenste datum beschikbaar is en vul het aanvraag formulier in door op de gewenste datum te klikken. Vul alle gegevens in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. De boeking is pas rond nadat u van mij een bevestiging krijgt. Mocht uw gewenste tijdstip niet beschikbaar en u ziet in de planning dat het net niet uitkomt neemt dan even contact met mij op en ik kijk of het misschien mogelijk is. U kunt 3 maanden vooruit boeken. Wilt u al voor later een datum vastzetten neem dan contact met mij op.

Verjaardagtip

In een speelse bui? Ik bied ook Cake en spaghetti Smash fotoshoot aan!

Deze fotoshoot is een feest op zich want de stukken taart vliegen je om de oren. Een glimlach zal dan ook niet te onderdrukken zijn als je baby een prachtige taart ongegeneerd met zijn/haar handjes ontleed. Plakkerige handjes en prachtige gekleurde snoetjes. Een Cake Smash is de hit van nu om de eerste verjaardag van je baby te vieren, een onvergetelijk moment!

Spaghetti Smash

Boek een alternatieve Cake Smash
Nieuw!
Fleur
Fleur
Weert
Lees verder
Vanaf het moment dat we de shoot geboekt hebben, was het een erg fijn contact! De sfeer tijdens de shoot was super leuk. Erg blij met de mooie en leuke foto’s die we nog op dezelfde dag hebben mogen ontvangen!
Samantha
Samantha
Rotterdam
Lees verder
Wat een prachtige Jungle Cake. Pauline gaat echt een stapje verder om de shoot helemaal naar wens te maken! Ritje uit Rotterdam dubbel en dwars waard!
Dyana
Dyana
Veldhoven
Lees verder
Ik ben heel erg tevreden over de fotoshoot van Pauline. Ze bespreekt al mijn wensen door en laat ook zien wat ze al gemaakt heeft qua decoratie's (o.a. slingers). We houden veel contact met elkaar over de mijn wensen. Toen we aankwamen in de studie was alles al voorbereid. Het zag er leuk en was zeker naar mijn wens. Foto's zijn leuk geworden. Heel erg fijn voor de topservice. De moeite waard voor iedereen!
Jolijn
Jolijn
Eindhoven
Lees verder
Super fijne locatie, leuke studio met alle mogelijkheden. Een overheerlijke cake en ten slotte de geweldige bad sessie wat was ze blij! En het eindresultaat was zo geweldig mooi om een traan van te laten! Super bedankt!
Jessy
Jessy
Eindhoven
Lees verder
We hebben een hele leuke shoot gehad. Het voelde vanaf het eerste contact al goed. Ik had zelf wel een beetje beeld van wat ik wilde voor de shoot en alles is bespreekbaar super fijn! Ook tussendoor contact gehad over kleuren slingers en dergelijke of dat een beetje paste bij hetgeen wat ik voor ogen had en ook nog wat advies gekregen. En het belangrijkste van alles was nog wel dat onze kleine man zich ook meteen op zijn gemak voelde en je merkt dat ze echt weet wat ze moet doen om de mooiste foto’s creëren (geeft bijvoorbeeld ballonnen aan; zegt wat wij kunnen doen; helpt de kleine een beetje mee) ik ben echt super blij met het resultaat van de foto’s.
Previous
Volgende
Melanie
Melanie
Eijsden
Lees verder
We hebben zulke spetterende foto's! Dit vondt mijn dochter echt fantastisch! Het water zat overal.
Samantha
Samantha
Rotterdam
Lees verder
Een hele leuke, relaxte, goed, verzorgde fotoshoot. Fijne omgeving, waar een vertrouwde sfeer word gecreëerd. Wat een heerlijk badje om in te spelen. Mijn zoontje vondt deze badder shoot heerlijk.
Arjan en Maaike
Arjan en Maaike
Geldrop
Lees verder
Afgelopen zaterdag hebben wij bij Pauline een cakesmash & splash gedaan. En wat hebben we genoten! We zijn hartelijk ontvangen. (Uiteraard binnen de geldende coronaregels) Pauline wist op een zeer enthousiaste manier de kleine, en ons, op het gemak te stellen en een glimlach op zijn gezicht te toveren. Na het maken van schitterende foto’s van de cakesmash zijn we naar het 2de deel door gegaan, De splash. En ook dit was geweldig en een bijkomend voordeel is dat de kleine schoon mee naar huis gaat 🙂 De volgende dag kregen we de foto’s al aangeleverd, en wat zijn ze leuk geworden! Zonder twijfel zullen wij ook zeker terug keren voor een andere shoot en raden haar dan ook van harte aan.   Groetjes, Arjan en Maaike en natuurlijk Levi.
Esther
Esther
Breda
Lees verder
Na een echte Cake-Smash shoot zit je kleintje natuurlijk tot achter zijn oren onder de slagroom. Pauline heeft daar iets op bedacht: de Splash fotoshoot. Spelen en schoon worden in een lekker warm schuimbadje vondt mijn dochter net zo leuk als vies worden! Wat ook erg leuk is: Pauline heeft een enorm assortiment aan handgemaakte vlaggetjes en attributen in allerlei kleuren om de achtergrond helemaal naar wens te maken. Super!  Groetjes, Arjan en Maaike en natuurlijk Levi.
Previous
Volgende
Linda
Linda
Hedrik Ido Ambacht
Lees verder
Wat zijn we superblij met de foto's. Thuis hadden we weer de slappe lach. Pauline is super professioneel!
Brigitte
Brigitte
Beek en Donk
Lees verder
Wat een spetterend einde van twee fantastische shoot. Pauline heeft ook nog een heerlijke extra badkamer en handdoeken ter beschikking voor de fotoshoots.
Teun
Teun
Weert
Lees verder
Waterpret ten top! Zo werd mijn zoontje lekker schoon na een Cakesmash.
Marijke
Marijke
Beek en Donk
Lees verder
Wij hebben afgelopen zondag een cakesmash & splash gehad! Onze zoon vond het geweldig! We werden heel fijn ontvangen en er was een hele fijne sfeer! De kleine man voelde zich meteen op zijn gemak! De dag erna hadden we al mega veel mooie foto's! Wij zijn super tevreden! Echt een aanrader!
Previous
Volgende