Stand In baby!
Huur mij!
Veilig oefenen.
Huur mij!
Creëer mooie creaties
Huur mij!
Vorige slide
Volgende slide

Huur de Stand In Baby

Ben je opzoek naar een baby mannequin?

De Stand In Baby is dé oplossing voor fotografen en designers die op zoek zijn naar een realistische en betrouwbare vervanging voor een echte baby in hun fotoshoots en ontwerpprojecten. Newborn fotografen kunnen met deze baby oefenen met diverse wrap technieken, houdingen en poseren.

De Stand In Baby’s is ontworpen om er zo levensecht mogelijk uit te zien en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die aanvoelen als echte babyhuid. Dankzij hun realistische uitstraling zijn ze perfect geschikt voor het maken van foto’s voor brochures en websites. Bovendien zijn ze uitermate geschikt voor het testen van kinderproducten of het ontwerpen van babykleding.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste baby voor uw fotoshoot of ontwerpproject een uitdaging kan zijn. Daarom bieden ik mijn Stand In Baby’s aan voor verhuur tegen een aantrekkelijke prijs. Voor de verhuur vragen wij een borg die u uiteraard terugkrijgt na het retourneren van de Stand In Baby in goede staat.

Bij Stand In Baby geloven ze dat elk detail telt bij het maken van de perfecte foto of het ontwerpen van de perfecte babyproducten. Daarom staan ze garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn er trots op om te kunnen bijdragen aan het succes van uw projecten.

Bent u op zoek naar de perfecte Stand In Baby voor uw volgende project? Neem dan vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Levensechte gewrichten.

De oplossing voor het simuleren en hanteren van pasgeborenen.

StandInBaby (SIB) is 's werelds eerste en enige trainingshulpmiddel voor pasgeborenen met speciaal ontworpen gewrichten die het bewegingsbereik van een echte pasgeboren baby weerspiegelen.

Met behulp van röntgenfoto's van pasgeborenen om de basis van de gewrichten te bedekken, is SIB ontworpen en ontwikkeld in Australië en vervolgens vervaardigd met behulp van hoogwaardige roestvrijstalen gewrichten en siliconenhuid van medische kwaliteit.

Specificaties

50 cm lengte

Kogelgewrichten van roestvrij staal.

Slap zoals een slapende baby.

Nauwkeurige pols- en enkel bewegingsbereik.

Gepatenteerde kogelgewrichttechnologie.

Hoofd vereist volledige ondersteuning.

Hoofd en nek hebben een levensecht bewegingsbereik.

Schroefdraad borgmiddel. Zorgen voor geen verstikkingsgevaar.

Realistisch gewicht.

Schoonmaak

We raden u aan een schone, vochtige, zachte doek te gebruiken om uw StandinBaby™ af te vegen en zachtjes over de doek te wrijven om vuil of roet te verwijderen. Gebruik GEEN chemicaliën, bleekmiddel of wasmiddelen op StandInBaby®

Opmerking: een volledige set onderhoudsinstructies is inbegrepen in uw StandInBaby®-koffer.

Huurperiode

De StandInBaby huur je door mij een mailtje te sturen met de gewenste huurperiode. En daarna kijk ik of deze data nog beschikbaar is. Elke dag extra kost €10,-

Stand In Baby 1

Verhuur
75,- inclusief
 • 5 dagen verhuur
 • €200,- borg
 • Ophalen in Helmond
 • Elke dag extra €10,-

Stand In Baby 2

Verhuur
95,- inclusief
 • 7 dagen verhuur
 • €200,- borg
 • Ophalen in Helmond
 • Elke dag extra €10,-
Meest geboekt

Stand In Baby 3

Verhuur pakket
120,- inclusief
 • 7 dagen huur
 • €200,- borg
 • Versturen via post-nl en retourlabel
 • Elke dag extra €10,-
Nieuw