•  

Welke corona-maatregelen nemen we in de studio?

Samen tegen coronavirus

Je bent van harte welkom! Voor het belang van ieders gezondheid en om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen houden we rekening met de hygiëne richtlijnen van het RIVM. Hoe werkt dat in mijn studio?

Op locatie

Lifestyle fotografie

Bij klachten blijf thuis

Ik vraag je om de fotoshoot uit te stellen wanneer je en/of je gezelschap ziekteverschijnselen vertoont. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, mag je weer naar buiten. Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met een COVID-19 patiënt nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact. Natuurlijk gelden deze maatregelen ook voor mij. Ik hou mijn gezondheid goed in de gaten. Bij de geringste verschijnselen van verkoudheid bespreek ik dit met u.

Handenhygiëne

Was voor vertrek van huis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden. Was je handen met water en zeep voor en na bezoek het bezoek aan de studio. Vermijd het aanraken van je gezicht.

Schud geen handen

Natuurlijk heet ik je van harte welkom in mijn studio. Maar waar ik voorheen u graag de hand schudde geef ik u nu een vriendelijk gebaar om mijn afstand te bewaren.

Hoesten en niezen?

Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

1,5 meter

Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere persoon buiten jouw huishouden. Alleen mensen uit hetzelfde huishouden mogen binnen 1,5 meter afstand van elkaar staan. Buiten houden we ook minimaal 1,5 meter afstand maar kunnen we met meer mensen naar buiten.

Maximaal aantal

In de studio kunnen maximaal 3 bezoekers plus de fotograaf. Buiten kunnen we met meer personen zijn.

Studio

Voor en na gebruik van de fotografie studio maak ik goed schoon en let ik zo veel mogelijk op de volgende contactpunten: deurklinken, meubilair, lichtknopjes, vloer etc. Tijdens de shoot gebruikte accessoires worden direct na de shoot gereinigd.


Ventilatie

Ik ventileer de ruimte zoveel mogelijk. Ik zet de ramen zoveel mogelijk open als mogelijk. Is dat niet mogelijk dan zet ik de centrale ventilatie hoger.

Badkamer

Tijdens de fotoshoot staat er een badkamer tot uw beschikking. Deze badkamer wordt uitsluitend gebruikt voor de studio (gasten). Er is voldoende zeep aanwezig in de badkamer van de studio.

Tijd

Tussen de fotoshoots las ik ruime pauzes in om onnodig contact tussen klanten te vermijden en schoon te maken. 


Whatsapp

E-mail

Telefoon

nl_NL
en_GB nl_NL