•  

corona-maatregelen in de studio

Samen tegen coronavirus

Je bent van harte welkom! Voor het belang van ieders gezondheid en om de verspreiding van het coronavirus / griep  te voorkomen houden we rekening met de hygiëne richtlijnen van het RIVM. Hoe werkt dat in mijn studio?

 

Voor de uitgebreide lijst van maatregelen klik hier fotografiesector.  Fotostudio’s die op afspraak werken kunnen operationeel blijven, met inachtneming van de regels.

 

1,5 meter

De 1,5 m is niet meer noodzakelijk als je geen klachten meer hebt.

Mondkapjes

Een mondkapje is niet meer noodzakelijke als 1,5 meter afstand houden lastig is of als je verkouden bent.

Schud geen handen

Natuurlijk heet ik je van harte welkom in mijn studio. Maar waar ik voorheen u graag de hand schudde geef ik u nu een vriendelijk gebaar om mijn afstand te bewaren.

Hoesten en niezen?

Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Na vakantie thuisquarantaine bij aankomst Nederland

Reis je (terug) naar Nederland? Bekijk dan voor vertrek het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor het land waaruit u vertrekt.

Als u een shoot heeft staan dan kunnen we deze verplaatsten naar een later moment.

Studio

Voor en na gebruik van de fotografie studio maak ik goed schoon en let ik zo veel mogelijk op de volgende contactpunten: deurklinken, meubilair, lichtknopjes, vloer etc. Tijdens de shoot gebruikte accessoires worden daarom direct na de shoot gereinigd.

Maximaal aantal

Maximaal aantal is niet meer noodzakelijk.

Ventilatie

Ik ventileer de ruimte zoveel mogelijk. Ik zet de ramen zoveel mogelijk open als mogelijk. Is dat niet mogelijk dan zet ik de centrale ventilatie hoger.

Badkamer

Tijdens de fotoshoot staat er een badkamer tot uw beschikking. Deze badkamer wordt uitsluitend gebruikt voor de studio (gasten). Er is voldoende zeep aanwezig in de badkamer van de studio.

Tijd

Tussen de fotoshoots las ik ruime pauzes in om onnodig contact tussen klanten te vermijden en schoon te maken.

Gezondheidcheck

Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, maak dan geen afspraak of verplaats de afspraak.

Klachten blijf thuis

Ik vraag je om de fotoshoot uit te stellen wanneer je en/of je gezelschap ziekteverschijnselen vertoont.

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, grote vermoeidheid of verhoging tot 38 graden Celsius.

Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, mag je weer naar buiten.

Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met een COVID-19 patiënt nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Natuurlijk gelden deze maatregelen ook voor mij. Ik hou mijn gezondheid goed in de gaten. Bij de geringste verschijnselen van verkoudheid bespreek ik dit met u.

Klachten 24 uur

Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten
Verkoudheids-
Benauwdheid klachten
Verhoging of koorts Reuk- en/of smaakverlies

Virus

Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

Quarantaine

Ben je in quarantaine omdat je: - direct contact had met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? - terug bent gekomen uit een COVID-19- risicogebied*?

Contact 10 dagen

Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 5 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?