Moeder in spé
Boek nu!
Bolle buik
Boek nu!
Previous slide
Next slide

Zwangerschap fotografie

Gefeliciteerd!

Er is een nieuw mensje op komst! Een zwangerschap is een zeer speciale en unieke periode in je leven. In een korte tijd verandert je lichaam en waarschijnlijk kun je niet wachten totdat je zoon of dochter geboren wordt. Laat dit bijzondere moment vastleggen, door middel van een zwangerschapsfotoshoot.

Een nieuw leven

zwangerschapsfotoshoot

Bolle buik

Zwangerschap fotoshoot Noord Brabant Nederlnd mooiste buik fotograaf Helmond

Vol verwachting

Lifestyle zwangerschap fotografie

Wanneer?

De mooiste tijd om je zwangerschap vast te leggen, is wanneer je rond de 34 weken zwanger bent. Dan is je buik qua vorm het mooist. Dit is natuurlijk slechts een advies; je kunt ook eerder of later een fotoshoot plannen.

Wanneer bij een meerling?

De kans is groot dat je bij een meerlingzwangerschap al bevalt vóór de uitgerekende veertig weken. De beste tijd voor een fotoshoot bij een meerlingzwangerschap is rond de 28-29 weken. De buik is dan al mooi rond. Daarom kan de shoot al na 20 weken geboekt worden.

Welke locatie?

De foto’s kunnen in de studio gemaakt worden, op een buitenlocatie of bij jouw thuis in je vertrouwde omgeving. Heb je een leuk idee voor een locatie, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Welke kleding?

Tijdens een zwangerschapsfotoshoot kun je ervoor kiezen om met een blote buik op de foto te gaan. Maar dit hoeft niet. Zwangere buiken zijn ook mooi als ze bedekt zijn met kleding. Het gaat erom waar jij je prettig bij voelt. Draag anderhalf uur van tevoren geen strakke (onder)kleding om strepen of afdrukken op de huid te voorkomen. Je kunt meerdere setjes kleding meenemen. Effen kleding zonder opdruk heeft de voorkeur. Verder is het makkelijk als de broek goed onder de buik te schuiven is. Houd er tenslotte rekening mee dat je handen bij deze fotoshoot in beeld komen.

Persoonlijke touch

Hebben jullie al leuke attributen voor de baby die voor een persoonlijk tintje kunnen zorgen? Neem deze dan mee. Daarbij kun je denken aan een knuffel, schoentjes, mutsjes of kleding.

Nabewerking

Tijdens de fotosessie hoeft u zich over oneffenheden zoals een pukkeltje, vlekje of striae niet druk te maken. Dit kan, tot op zekere hoogte, geretoucheerd worden in de nabewerking. Ook kunnen de foto’s omgezet worden naar zwart/wit. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat kost een zwangerschapsfotoshoot?

Luxe

zwangeschap
169,- inclusief
 • 60 minuten fotograferen
 • Fotografie in de studio
 • 15 hoge resolutie-beelden, jpg (minimaal)
 • Foto's via we transfer
 •  

Deluxe

Zwangerschap
189,- inclusief
 • 90 minuten fotograferen
 • Op locatie Brandevoort omgeving
 • 20 hoge resolutie-beelden, jpg (minimaal)
 • Foto's via we transfer
 •  
Populair

Ultimate

Zwangerschap & Newborn
349,- inclusief
 • 1,5 uur zwangerschap
 • 1,5 uur Newborn
 • 15 hoge resolutie beelden Newborn (jpg)
 • 20 hoge resolutie beelden Zwangerschap (jpg)
 • Foto's via we transfer
 •  
Compleet

Kijk voor beschikbaarheid

Kijk alvast of uw gewenste datum beschikbaar is en vul het aanvraag formulier in door op de gewenste datum te klikken. Vul alle gegevens in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. De boeking is pas rond nadat u van mij een bevestiging krijgt. Mocht uw gewenste tijdstip niet beschikbaar en u ziet in de planning dat het net niet uitkomt neemt dan even contact met mij op en ik kijk of het misschien mogelijk is. U kunt 3 maanden vooruit boeken. Wilt u al voor later een datum vastzetten neem dan contact met mij op.

Boek nu het kraampakket

Ben je zwanger en wil je alle bijzondere momenten vastleggen.
Cadeautip

Populaire vragen

Na de shoot komen er er geen extra kosten bij. Alles is bij de fotoshoot inbegrepen.

Je kan met cash in de studio of je kan betalen via een betaalverzoek (tikkie).

Bij elk pakket staat hoeveel foto’s er minimaal zijn inbegrepen. Mochten het er wat meer zijn dan krijg je deze ook toegestuurd. Vaak zijn er meer foto’s die ik naar jullie toestuur dan staat aangeven.

Ik hanteer een all-in prijs. Alle foto’s die je van mij krijgt zijn van hoge kwaliteit en kan je uitvergroten. Je hoeft niet per foto extra te betalen!

Je mag de foto’s gebruiken voor alle privé uittingen bijvoorbeeld op Facebook. Leuk als je mijn naam vermeld. Wil je ze commercieel gebruiken neem dan even contact op. 

De hoge resolutie jpg krijgt u toegestuurd via wetransfer.

Esther
Breda
Lees verder
Pauline luistert goed naar je wensen t.a.v. het eindresultaat. Samen probeerden we verschillende poses uit. Ik voelde me erg op mijn gemak, ook al hebben sommige foto's weinig om het lijf/om je buik. De foto's zijn prachtig geworden. Een mooie herinnering voor later...
Evelyn
Breda
Lees verder
Pauline is een hele professionele fotografe. Ze denkt mee en neemt echt de tijd voor een een mooie shoot. Na onze prachtige zwangerschaps fotoshoot heeft zij ook een hele mooie familie fotoshoot gedaan. Ze heeft veel geduld met kleine kindjes wat wel erg fijn is! Een hele waardevolle herinnering!
Previous
Volgende