Hiep Hiep Hoera?
Boek nu!
Kliederfeest
Boek nu!
Kliederfeest
Boek nu!
Previous
Next

Eerste verjaardag thema's portfolio

Hiep hiep hoera! Een fotoshoot om vrolijk van te worden!

Met mijn styling en grafische vormgeving achtergrond maak ik de origineelste feestelijke fotoshoots settings. De aankleding is zelf ontworpen decoratie zoals achtgronden, vlaggenlijntjes, taarten, cake toppers en cake standaards. Voor een verjaardag fotoshoot zoals de Cake Smash en Smash and Splash heb ik veel feestelijke thema’s! Heb je zelf een leuk idee voor een thema? Neem dan contact met me op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Kies je kleur

Lachende baby Cake Smash roze goud

Cupcake

Cakes Smash Brandevoort fotoshoot in Helmond bij Eindhoven

decoratie

Contact fotograaf Brandevoort, Helmond Helmond beste Cake Smash Splash

Achtergrond

Natuurlijk heb ik al een leuke collectie professionele achtgronden. Zit jouw favoriete achtgrond(kleur) er niet bij dan kan deze voor je ontworpen worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Slingers

Alle slingers zijn speciaal voor de shoots door mij achter mijn naaimachine gemaakt. Zo passen ze perfect bij de thema's.

Cake-topper

Gratis een gepersonaliseerde cake-topper als je een taart besteld bij de fotoshoot.
Leuk met de naam van jullie kindje of 1 jaar erop!

Persoonlijke tintje

Wil je graag een persoonlijke taarttopper, slinger of ontwerp van een uitnodiging van de eerste verjaardag vraag me naar de mogelijkheden.

Citroen en ananassen

Sparkling gold & Pink

Tutti Frutti

Pastel

Minty, white and gray

Black and Pink

Mint & roze

Stoere Jeans en rode sterren

Wild one, Jungle

For pink lovers

Blauw gepersonaliseerd

Classic pink

Esther
Breda
Lees verder
Pauline luistert goed naar je wensen t.a.v. het eindresultaat. Samen probeerden we verschillende poses uit. Ik voelde me erg op mijn gemak, ook al hebben sommige foto's weinig om het lijf/om je buik. De foto's zijn prachtig geworden. Een mooie herinnering voor later...

Whatsapp

E-mail

Telefoon