Voor elkaar gemaakt
Boek nu!

We love a
Loveshoot

Verliefd, verloofd of getrouwd.  

Maakt je hart nog steeds een sprongetje als jullie elkaar zien? Willen jullie het liefst elke dag nog bij elkaar zijn? Is dit een bekent gevoel? Een loveshoot is een geweldige manier om de liefde tussen jou en je partner te vieren. Tijdens een ontspannen fotoshoot leg ik de liefde tussen jullie vast. Het levert schitterende foto’s op, waar je ook vele jaren later met plezier naar blijft kijken. Een tastbaar bewijs voor de liefde tussen jullie.

 

Dol op elkaar

Love fotoshoot verloving Helmond vlakbij Eindhoven

verliefd

Loveshoot in Noord Brabant

Genieten

Loveshoot in bos bij Nuenen

Waar?

De loveshoot vindt plaats op een locatie die bij jullie past. Misschien willen jullie terug naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet? Of wellicht past een fotoshoot in het bos of de heide goed bij jullie? We bespreken dit samen.

Wanneer?

Loveshoots worden regelmatig geboekt voorafgaand aan een trouwerij of na een verloving. De foto’s kunnen dan gebruikt worden voor de trouwuitnodigingen. Bovendien kun je dan nog even wennen aan de camera. Zo sta je zelfverzekerd op de foto tijdens de grote dag.

Licht

Ik fotografeer jullie zo puur mogelijk in mooi licht. Het gouden uurtje is daar zeer geschikt voor. De zon staat dan al wat lager en maakt prachtige warme schaduwen. Als de zon net is gezakt, kunnen we ook nog prachtige beelden maken.

Welke kleding?

Kies kleding die leuk bij elkaar en de locatie past. Probeer drukke print en logo's te vermijden.

Loveshoot 2.0

Vier je relatie
169,- inclusief
  • 90 minuten fotograferen
  • 20 hoge resolutie-beelden, jpg (minimaal)
  • Locatie Brandevoort omgeving
  • Foto's via we transfer
Vier de liefde

Populaire vragen

Na de shoot komen er er geen extra kosten bij. Alles is bij de fotoshoot inbegrepen.

Je kan met cash in de studio of je kan betalen via een betaalverzoek (tikkie).

Bij elk pakket staat hoeveel foto’s er minimaal zijn inbegrepen. Mochten het er wat meer zijn dan krijg je deze ook toegestuurd. Vaak zijn er meer foto’s die ik naar jullie toestuur dan staat aangeven.

Ik hanteer een all-in prijs. Alle foto’s die je van mij krijgt zijn van hoge kwaliteit en kan je uitvergroten. Je hoeft niet per foto extra te betalen!

Je mag de foto’s gebruiken voor alle privé uittingen bijvoorbeeld op Facebook. Leuk als je mijn naam vermeld. Wil je ze commercieel gebruiken neem dan even contact op. 

De hoge resolutie jpg krijgt u toegestuurd via wetransfer.

Esther
Esther
Breda
Lees verder
Voor de uitnodigingen van onze bruiloft(website) wilden we graag wat foto's van ons samen. Na een inventarisatie van onze wensen gingen we op pad. Geen ongemakkelijke poses in een studio maar lekker in het bos, waar we gewoon ons zelf konden zijn. Het zijn prachtige plaatjes geworden.