Fotoshoots á la carte

Een fotoshoot helemaal naar eigen wens!

Wordt het de hoogste tijd om een fotoshoot te laten maken? Wil je geposeerd werk of mogen de foto’s juist ongedwongen zijn? Hieronder staan een aantal bijzondere fotoshoots. Zit je fotoshoot interesse er niet bij? Neem dan gerust contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een fotoshoot á la carte.

Familie

Familie fotoshoots kinderen Helmond en Eindhoven

Mooiste dag

Lifestyle fotografie

Professioneel

babyfotoshoot

Ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Een fotoshoot is een leuk cadeau idee om te geven aan je zus, beste vriendin, lieve partner, je kind of aan papa of mama. Misschien ook leuk om gezamenlijk kraamcadeau te doen bij een babyshower. Cadeaubonnen zijn de perfecte verrassing en zorgt voor een blijvende herinnering.

Cadeaubon

Je kunt een cadeaubon bestellen voor bijvoorbeeld het kraampakket. De ouders kunnen dan zelf beslissen van welke fotoshoots ze gebruik willen maken. Natuurlijk kiest de ontvanger zelf de datum van de fotoshoot.
Wil je niet het hele pakket cadeau doen dan is het ook mogelijk om een bedrag naar keuze als bijdrage cadeau te doen.

Wanneer plan je de fotosessies?

Zwangerschap fotoschoot. Boek ongeveer met 24 weken. Het mooiste is rond 34 weken te fotograferen.

Newborn fotoshoot. Boek deze fotoschoot als je nog zwanger bent. Het ideale moment is tussen de 5 en 12 dagen je baby te fotograferen.

Baby, Cake-Smash en Smash and Splash. Boek deze fotoshoots één of twee maanden van te voren.

Wat is een leuk idee voor een fotoshoot?

Een goed gesprek is het halve werk.

Ik vind het belangrijk om de mensen op de foto te leren kennen. Tijdens een kennismakings gesprek worden jullie wensen en ideeën in kaart gebracht. Vervolgens nemen we de dag in detail met elkaar door. We kijken wat de mogelijkheden zijn binnen jullie budget. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Na het gesprek ben ik ook bereikbaar voor vragen.
Na de kennismaking stuur ik jullie een offerte met de daarin gemaakte afspraken. Natuurlijk kunnen jullie over de offerte nog een paar nachten slapen. Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte vraag ik om een aanbetaling. Vanaf nu is jullie trouwdatum in mijn agenda gezet en is de boeking definitief.

Nabewerking en afleveren

Na jullie trouwdag zal ik een selectie maken van de foto’s. Deze selectie zal bewerkt worden op o.a. belichting, kleur, contrast en uitsnede.

Vervolgens worden de hoge resolutie bestanden (JPG) toegezonden. Daardoor hebben jullie zelf de mogelijkheid om de bestanden onbeperkt af te drukken en elke resolutie. Voor elk uur fotografie op de bruiloft, ben ik nog zeker twee uur bezig met nabewerking.

Wanneer regel je de bruiloft fotografie?

Zodra je weet welke dag het gaat worden kan je zo snel mogelijk contact opnemen om de dag vast te leggen.

Dan regelen we een moment om kennis te maken.

Vlak voor de trouwdag neem ik nogmaals met jullie telefonisch contact op om de planning van de bruiloft door te nemen.

Wat ben je mooi!

Bij deze fotoshoot draait het helemaal jou! Je wilt graag een zakelijk portret voor een sollicitatie of Linkedin. Of wil je een prachtig portret voor al je andere social media sites dan maken wij samen een mooi portret naar wens.
Leuk

Mijn passie fotoshoot

Bij deze fotoshoot draait het helemaal jou! Je wilt graag een zakelijk portret voor een sollicitatie of Linkedin. Of wil je een prachtig portret voor al je andere social media sites dan maken wij samen een mooi portret naar wens.
Leuk

Kinderfeestje

Wil jij letterlijk en figuurlijk in de spotlight staan? Vier je verjaardag met een professionele fotoshoot. Voordat je op de foto gaat word je natuurlijk geholpen met de (glamour) make-up en styling. Maak je outfit compleet met allerlei leuke accessoires zoals kettingen, hoedjes, boa's, zonnebrillen, sjaals etc. Als iedereen op zijn mooist eruit ziet gaan de studiolampen aan. Natuurlijk help ik je met poseren als een echt model of je nu een stoere, grappige of een diva look wil. Aan het einde van de shoot ga je nog met al je vriendinnen op een groepsfoto.
Leuk

Sweet 16

16 wordt je maar 1 keer, dus dat leg je professioneel vast met alle vriendinnen. Leef je uit tijdens het modelfeestje en sta letterlijk in de spotlights als een echte diva. Iedereen krijgt een individuele fotoshoot en aan het einde wordt er een leuke groepsfoto gemaakt. Natuurlijk is er alle tijd voor giechelen, lachen en brullen.
Leuk

Vrijgezellenfeest

Maak een blijvende herinnering van je vrijgezellenbestaan Voor je ja zegt op de mooiste dag van je leven. Leef je dan uit met al je vriendinnen voor de camera en zet jullie zelf in de spotlights. Een fotoshoot past prima in je eigen programma. Of laat het hele feest vastleggen in een reportage. Het belangrijkse is dat jullie vooral veel plezier hebben en dat we er een feestje van maken dan komen de mooiste foto's wel vanzelf.
Leuk

Whatsapp

E-mail

Telefoon