Home » Giant Cupcake en Taart
Dus je hebt besloten dat je de eerste verjaardag van je kleintje wilt vieren met een cake smash. Mijn cake smash shoots gaan niet alleen over de taart, je krijgt ook beelden van je kleintje voordat ze bedekt zijn met een cake en botercréme. En eventueel beelden van hen die in een badje in de studio spetteren
Cake Smash-fotografie is een trend die begon in de VS. Ouders gebruikten de afbeeldingen van de sessie voor de feestuitnodigingen van het feestje. Dit betekende dat de sessie vaak een maand voor hun eigenlijke verjaardag plaatsvond.
Onderstaande foto’s zijn voorbeelden van taarten die mogelijk zijn voor je Cakesmash Fotoshoot. Alles is aanpasbaar qua kleuren.
Een smash cake is een cake die gemaakt is voor de jarige om om te aan te vallen. De taarten zijn op maat gemaakte taarten, deze worden een dag voor de shoot vers gebakken en gedecoreerd met botercrème op basis van banketbakkersroom. Wanneer je een fotoshoot boekt met een cake-smash taart, neem ik contact met je op om de kleuren en het thema te bespreken, zodat alles er perfect uitziet! De taart zal dan klaar staan in de fotostudio vlak voor de shoot.
Een grote cupcake met heel veel plakkerige botercréme. De kleuren stem ik af op het thema en naar jullie wensen.
Eén of twee lagen ronde taart. Bekleed met rolfondant en botercréme.
Deze taart of grote cup-cake is rijkelijk versiert met figuren in een persoonlijk thema. Deze taart vergt natuurlijk iets meer tijd/materiaal. Tegen meerkosten te boeken
Inbegrepen bij de prijs van een Cake Smash XL en Deluxe
Inbegrepen bij de prijs van een Cake Smash XL en Deluxe
Luxere taarten en taarten met geboetseerde kunstwerken zijn mogelijk bij te boeken bij een Cake Smash XL en Deluxe plus De meerkosten bedragen €25,-.
Figuurtjes zoals apen, unicorns, Disney figuren, beren en leeuwen zijn in overleg te maken.
Als uw kind allergieën heeft, laat het mij even weten dan kijken we even wat er mogelijk is of dat er alternatieven zijn. De taarten zijn gemaakt van cupcakemix met botercréme op basis van banketbakkersroom en rolfondant. Voor taarten met speciale wensen qua ingrediënten, vormen etc. laten we dan even overleggen. Ouders die zich zorgen maken dat hun kleintje te veel suiker eet, maak je geen zorgen, er wordt eigenlijk heel weinig cake gegeten en vaak krijgen jullie een groot deel mee naar huis.
Bak jij je taartje liever zelf dan heb ik hier een pagina met recepten voor de cupcake’s, botercrème of rolfondant.
Ingrediënten: Eieren, roomboter, suiker, tarwebloem, aardappelzetmeel, rijsmiddelen (E450; E500), emulgatoren (E481; E472b: E477), zout, glucosestroop (gedroogd), sojameel, verdikkingsmiddel (E415), kleurstof (E160a), aroma.
Ingrediënten: Roomboter, water, suiker, weipoeder, gemodificeerd zetmeel E1422, dextrose, gedroogde glucosestroop geleermiddelen E339, E450, E516, E401, emulgator E435, zout, verdikkingsmiddel: E415, aroma.
Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, plantaardig vet (palm, palm kernel), bevochtigingsmiddel: E422, verdikkingsmiddel: E415, E466, emulgator E471, aroma, conserveermiddel: E200, voedingszuur: E330
Pauline Fotografie en grafisch design
Brandevoort te Helmond, Noord-Brabant, Nederland.
KVK nr.: 78605938 – BTW nr. NL003353174B50
© 2014-2024 Copyright Pauline Jongenelen.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op mijn aangeboden diensten. Alle rechten voorbehouden. Foto’s en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Pauline Jongenelen. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Pauline Jongenelen. Zet en druk fouten voorbehouden.