Love at first sight
Boek nu!
Hier ben ik dan!
Boek nu!
Welcome little one!
Boek nu!
Liefde op het eerste gezicht
Boek nu!
Superlief
Boek nu!
Happy with you!
Boek nu!
Vorige slide
Volgende slide

Newborn fotoshoot, hier ben ik dan!

Welkom op de wereld, kleintje

De eerste levensdagen met jouw pure, vertederende pasgeboren baby zijn van onschatbare waarde. Een Newborn fotoshoot (thuis of in de studio) richt zich op deze unieke periode. We leggen een prachtige, waardevolle herinnering vast voor later. Omdat ze zo snel groot zijn…

Puur

Newborn fotografie beste cadeau idee Helmond

Schattig

Newborn fotografie Brandevoort, Helmond fotograaf vlakbij Mierlo, Eindhoven, Nuenen en Geldrop

welkom

Newborn fotografie in Noord-Brabant eigen gemaakte accesoires

Wanneer is het ideale moment voor een Newborn fotoshoot?

Het ideale moment om je pasgeboren baby te fotograferen is wanneer je kindje tussen de 5 en 12 dagen oud is. Je kindje slaapt dan nog diep en is makkelijk in de foetushouding te leggen, zonder dat hij of zij wakker wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een later moment een babyfotoshoot te plannen. Het is aan te raden om al contact met mij op te nemen als je zwanger bent. Ik houd dan rond de uitgerekende datum genoeg tijd vrij voor de fotoshoot. Na de geboorte en als jullie een beetje bijgekomen zijn, kunnen jullie met mij contact opnemen voor de definitieve datum.

Welke locatie?

Voor de newborn fotoshoot zijn er twee opties: in mijn studio of bij jou thuis. In de studio wordt er een leuke setting klaargezet en is er veel keuze uit accessoires zoals mutsjes, hoedjes, mandjes en achtergronden. Ook is er de mogelijkheid om meerdere keren te wisselen van outfit of achtergrond. De newborn fotoshoot kan ook bij jou thuis, in je vertrouwde omgeving, gemaakt worden. Hierbij is het mogelijk om de fotoshoot in reportagestijl te maken.

Hoe lang duurt de fotoshoot?

Voor een newborn fotoshoot neem ik de tijd. Ik zorg er graag voor dat de omgeving rustig, warm en vertrouwd is. Gemiddeld duurt deze fotoshoot tussen de 90 en 120 minuten. Natuurlijk is er voldoende tijd voor knuffel-, verschonings- en voedingsmomenten. Voorafgaand aan de fotoshoot krijg je nog enkele tips van mij. Zo is het belangrijk dat de verwarming lekker hoog staat.

Puur en Pril

Newborn fotografie Nederland Noord Brabant jongen blauw lief

Intens geluk

Baby in handen moeder

welkom

Lifestyle fotografie

Wat is de prijs van een Newborn fotoshoot?

Natuurlijk is mijn tijd en accessoires inbegrepen.

Basis

Newborn
189,- inclusief
 • 1,5 uur fotograferen
 • Thema setting in de studio
 • Gratis gebruik van accessoires
 • 15 hoge resolutie-beelden (jpg)
 • Foto's via we transfer
 •  

Deluxe

Newborn
209,- inclusief
 • 2,5 uur fotograferen
 • Thema setting in de studio
 • Gratis gebruik van accessoires​
 • 20 hoge resolutie-beelden (jpg)
 • Foto's via we transfer
 •  
2,5 uur

Ultimate

Zwangerschap & Newborn
349,- inclusief
 • 1,5 uur zwangerschap
 • 1,5 uur Newborn
 • 2 x 20 hoge resolutie beelden (jpg)
 • Foto's via we transfer
 •  
 •  
Compleet

Kijk voor beschikbaarheid

Kijk alvast of uw gewenste datum beschikbaar is en vul het aanvraag formulier in door op de gewenste datum te klikken. Vul alle gegevens in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. De boeking is pas rond nadat u van mij een bevestiging krijgt. Mocht uw gewenste tijdstip niet beschikbaar en u ziet in de planning dat het net niet uitkomt neemt dan even contact met mij op en ik kijk of het misschien mogelijk is. U kunt 3 maanden vooruit boeken. Wilt u al voor later een datum vastzetten neem dan contact met mij op.

Extra opties Newborn fotoshoot

Boek nu het kraampakket

Ben je zwanger en wil je alle bijzondere momenten in fotografie vastleggen.
Cadeautip

Populaire vragen

Na de shoot komen er er geen extra kosten bij. Alles is bij de fotoshoot inbegrepen.

Je kan met cash in de studio of je kan betalen via een betaalverzoek (tikkie).

Bij elk pakket staat hoeveel foto’s er minimaal zijn inbegrepen. Mochten het er wat meer zijn dan krijg je deze ook toegestuurd. Vaak zijn er meer foto’s die ik naar jullie toestuur dan staat aangeven.

Ik hanteer een all-in prijs. Alle foto’s die je van mij krijgt zijn van hoge kwaliteit en kan je uitvergroten. Je hoeft niet per foto extra te betalen!

Je mag de foto’s gebruiken voor alle privé uittingen bijvoorbeeld op Facebook. Leuk als je mijn naam vermeld. Wil je ze commercieel gebruiken neem dan even contact op. 

Newborn fotografie is een precisie klusje. Je krijgt de foto’s na ongeveer na 4 weken opgestuurd. Moet er veel bijgewerkt worden dan duurt het iets langer. Mocht je bepaalde foto’s eerder nodig hebben laat het mij dan even weten.

De hoge resolutie jpg krijgt u toegestuurd via wetransfer.

Esther
Breda
Lees verder
Pauline heeft mijn beide dochtertjes in de kraamweek prachtig op de gevoelige plaat gezet. Ze waren allebei erg op hun gemak, en al slapend heeft Pauline de schattigste babyfoto's gemaakt. Waardevolle herinneringen van dochters die veel te snel groot worden!
Renske
Renske
Delft
Lees verder
Pauline kwam bij ons thuis voor een newborn shoot van onze tweeling. Ondanks dat ons huis eigenlijk ongeschikt was en de jongens totaal geen zin hadden heeft Pauline met veel geduld prachtige foto's weten te maken! Pauline's enorme creativiteit maken iedere shoot uniek.
Vorige
Volgende