Privacy- en Cookie verklaring

Privacy en Cookie-verklaring

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en ook voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Hier vind je ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Raadpleeg daarom periodiek deze verklaring.

Bestanden

Cookies

Beveiliging

01. Pauline | fotografie en design

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Pauline | Fotografie en Design. Pauline is een Fotografie en Design studio. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Pauline verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. 

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Pauline, neem dan gerust contact op!

E-mail en telefoonnummer
hello @ paulinejongenelen.nl 
06 19 888 757 

Adres
Blaakbeemden 1 
5706 GN Helmond (Brandevoort)
KVK nr.: 78605938 – BTW nr. NL003353174B50

Pauline is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Pauline Jongenelen.

02. Doel gegevens​

Er wordt voor een aantal doelen ook persoons-gegevens verzameld.

 

1. Contact opnemen 

Doormiddel van te bellen, whats-app of e-mailen indien nodig om de dienstverlening uit te kunnen voeren. Om te communiceren over wijzigingen in onze producten of diensten. Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Pauline | Fotografie en Design.|
Via de website doormiddel van een formulier. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om bijvoorbeeld een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden.

Gegevens die nodig zijn om contact te kunnen opnemen
  • Voornaam en/of achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer 
  • Omschrijving vraag/opdracht 

 

2. Bankrekeningnummer 

Voor het afhandelen van de betaling door middel van een bankrekening nummer.

 

3. Adresgegevens

Er wordt een e-mail adres of adresgegevens gevraagd met de bedoeling om facturen, diensten of goederen bij u af te leveren.

 

4. Verwerken Beeld

Maken en verwerken van Beeld om de opdracht te kunnen uitvoeren. Bovendien het gebruik maken van beeld ten behoeve van de mijn website, portfolio en reclame-uitingen.

 

5. Analytics 

De website van Pauline | Fotografie en Designverzameld jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt door middel van Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. 

 

6. Plug-in website

Mijn website maakt gebruik van de volgende plug-in die persoonsgegevens verwerken namelijk:

  • BackWPup
  • Elementor Pro
  • Google Analytics for WordPress by MonsterInsights

03. Ontvangers

1. Neostrada | www.neostrada.nl

De e-mail van Pauline | Fotografie en Design wordt gehost bij Neostrada. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden de betreffende mails opgeslagen op de servers van Neostrada. 

De website en ook back-ups van de website worden gehost bij www.neostrada.nl. Gegevens die jij achterlaat op de website zijn hierdoor ook op de servers van www.neostrada.nl opgeslagen.

 

2. Wetransfer 

Om de bestanden/diensten in opdracht af te kunnen leveren, dit gebeurt altijd in overleg voordat tot verzending wordt overgegaan.

 

3. PostNL

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

04. Cookie-verklaring

Hier vind je uitleg over het gebruik van cookies op deze website.

 

Wat is een Cookie?

“Wat is een cookie? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Door middel van de daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

 

Functionele cookies:

Dit zijn cookies die nodig zijn voor het functioneren van deze website.

 

 

Analytics cookies:

Deze cookies zijn nodig om statistieken over je website te verzamelen.

“Google Analytics. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers deze website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles. Google is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

 “Gebruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen. Je bespaart hierdoor tijd en het is ook prettiger om gebruik te maken van mijn website. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.”

 

“Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.”

 

 

Sociale netwerken

“Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Pinterest en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Pinterest respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook, Pinterest respectievelijk van Twitter, welke regelmatig kunnen wijzigen. Hierin kun u lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.”

“De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Pinterest, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Pinterest, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

 

Recht op inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens:

“Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens.
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.”

 

Verwijdering van cookies:

“In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.”

 

Meer informatie over cookies? 

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Wat zijn Cookies? Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Waarvoor dienen Cookies? Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Hoe verwijder je cookies? Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Cookies uitschakelen? Consumentenbond: “Cookies uitschakelen

05. Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Pauline | Fotografie en Design, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren. 

06. Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens dus geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Pauline | Fotografie en Design of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn dus alleen toegankelijk via bovenstaande software. De persoonsgegevens zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. 

Bij deze tweestapsverificatie wordt door middel van een code vanuit de software gegenereerd. Deze code wordt verstuurd naar Pauline | Fotografie en Design. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. 

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt dus beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van paulinejongenelen privé is. Je herkent deze beveiliging ook aan het groene slotje voor de URL. 

07. Jouw rechten

01. Recht op inzage 

Je hebt ten alle tijden het recht om jouw gegevens op te vragen die bij Pauline | Fotografie en Design vastgelegd en bewaard worden. Doe dit door middel van een e-mail (onderwerp: Privacy Verklaring) te sturen of telefonisch contact op te nemen met Pauline | Fotografie en Design. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie 

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Pauline | Fotografie en Design. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde URL onderaan elke mail. 

08. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Pauline | Fotografie en Design opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Pauline | Fotografie en Design al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

09. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Pauline | Fotografie en Design vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

10. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Pauline | Fotografie en Design niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. 

11. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)1

Wil jij niet dat Pauline | Fotografie en Design jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. 
Om gebruik te kunnen maken van deze rechten kunt u door middel van mail te versturen aan Pauline Jongenelen onder vermelding van Privacy Verklaring.

12. Plichten

Pauline | Fotografie en Design verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten. Echter jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. 

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn echter de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Pauline | Fotografie en Design de betreffende dienst niet aanbieden. 

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Pauline | Fotografie en Design met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Pauline | Fotografie en Design behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist. Dan wel wanneer Pauline | Fotografie en Design dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Pauline | Fotografie en Design te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. 

 

Heb je tenslotte toch nog vragen over deze Privacy Verklaring? Neem vooral contact op.

Whatsapp

E-mail

Telefoon

nl_NL